Endelig blir det faste drivere på Kilde Gjestgiveri igjen. Steinar Nordby og kona Yaovalax, som driver den populære cateringbedriften Godt Laga, overtar driften i august.
Ekteparet avslutter dermed samarbeidet med Frimurerlosjen i Hamar, der de i flere år har laget mat til møter, selskaper og sammenkomster samtidig som de har levert catering til mange kunder på Hedmarken. Nå håper de å skape liv i det ærverdige gjestgiveriet igjen, som ikke har hatt fast driver siden 2018.
Nesten nytt kjøkken og stort potensiale
Nordby og kona ser fram til å overta lokalet fra 1. august. Målet er å være godt i gang noen få uker senere. – Her er det så godt som nytt kjøkken fra 2017, romslig plass og fine lokaler for både bryllup, konfirmasjon, minnestund og andre sammenkomster, sier ekteparet som har lang erfaring innen matlaging og catering. – Kundeporteføljen vår er stor, så selv om vi flytter basen fra Hamar til Løten, har vi mange trofaste kunder vi beholder, og samtidig håper å få mange nye, sier Steinar.
Variert meny – kunden bestemmer
Godt Laga har veldig variert meny, men tapas er det mest populære. De prøver å benytte lokale og regionale råvarer, og har stort fokus på at det visuelle skal gi ekstra god opplevelse rundt matbordet. – Detaljer og farger på pynten er det kun Steinar som får drive med, sier kona Yaovalax, der slipper han ingen andre til, ler hun, mens Steinar nikker bekreftende. – God smak, fint pyntet og fargerikt skal være Godt Laga sin signatur, sier han.
Tar tilbake søndagsbuffet
De nye driverne ser for seg mange selskaper i lokalet, og har planer om å ta tilbake søndagsbuffet som var populær tidligere. Kanskje blir det andre arrangement på sikt også, med musikk, mat og god stemning. Det er plass til ca. 120 til bords, noe som betyr selskap med plass til mange gjester. Minnestund regner de også med at det blir mange av, i tillegg til catering som de har vært store på i flere år allerede.